SVJESNA PODUZETNICA je svjesna
da je najmoćnija kada je SVOJA.

Postani sama sebi autoritet i najbolja šefica.
Vodi biznis staloženo, svojim tempom i po svojim pravilima.
Mastermind – Svjesna poduzetnica

Saznaj jesi li idealna klijentica za Mastermind

Upoznaj Mastermind Svjesna poduzetnica

Strastvena si oko svog biznisa, ali ne uživaš u radu jer:

 • Žuriš, juriš i radiš kao da ne postoji sutra sve dok se ne dovedeš do izgaranja (burnouta)
 • Želiš da se tvoja poruka čuje jasno i glasno, ali te paralizira strah od vidljivosti i tuđeg mišljenja
 • Nerijetko upadaš u ringišpil nepodržavajućih misli i emocija jer ne znaš sići s te vožnje
 • Strepiš od pogrešaka u biznisu jer te svaki put nakon pogreške unutarnji kritičar izbičuje riječima koje potvrde osjećaj nedovoljnosti i nedoraslosti
 • Koliko god se trudila i bila „ispravna“ svejedno ovisiš na milost i nemilost nekoj vanjskoj sili hoće li tvoje želje i ciljevi biti ostvareni
 • Želiš financijsku sigurnost u biznisu ali ne voliš prodavati jer ti je prodaja nešto ljigavo i odbojno
 • Siliš se na MORANJA što bi i kako trebala nastupati na tržištu iako ti TIJELO vrišti NE
 • Dopuštaš da ti drugi prelaze osobne granice i time svaki put zgaziš djelić sebe
Vesna Bilić - Mentorica za osobni i poslovni razvoj - O meni

” Već duže vrijeme radiš na sebi i dosta toga već ZNAŠ, ali SADA je vrijeme da to znanje počneš integrirati i osjećati kao svoju istinu. “

Utjelovi i ti identitet Svjesne poduzetnice i:

 • Postani sebi najveća podrška i navijač u životu i biznisu.
 • Ostani u kontaktu sa sobom cijelo vrijeme umjesto dosadašnjeg diskonektiranja kada je stresno i previše emocionalno.
 • Uspoređuj se jedino sa sobom i prati svoj tempo i svoje ciljeve, ne tuđe.
 • Odvoji osobnu vrijednost od biznisa jer u dubini sebe znaš da vrijediš bezuvjetno.
 • Izgradi nanovo povjerenje u Život i prepusti ono što ne možeš kontrolirati.
 • Stekni mentalnu agilnost s kojom ćeš uloviti nepodržavajuću misao i mijenjati ju na licu mjesta.
 • Ne reagiraj impulzivno na temelju svojih emocionalnih stanja. Slušaj intuiciju i odgovori iz staloženog dijela sebe.
 • Poduzetništvo prilagodi sebi, a ne sebe poduzetništvu.
 • Izgradi podržavajuću sliku o sebi i svijetu koja će ti služiti u rješavanju bilo kojeg problema. S takvom slikom na probleme više nećeš ni gledati kao na problem, već na izazov koji si sposobna riješiti.
 • Želi uvijek više i bolje od sebe, života i svog biznisa ali NE trebaj da bi SADA bila sretna, zadovoljna i ispunjena.

” Vjeruješ u tuđe transformacije, ali se pitaš je li stvarno moguće i za tebe. Moguće je.”

“Osnažena i podržana”

Riječima kojima bih opisala sudjelovanje u Vesninom Mastermindu su: osnažena i podržana. Itekako mi toga nedostaje u mojem krugu ljudi i stoga mi je ovaj program donio neopisivo puno podrške i osjećala sam se dovoljno sigurnom i podržanom da iskreno mogu podijeliti svoje pobjede, ali i svoje strahove i boljke. Unutar programa sam dobila ogroman vjetar u leđa, a vjerujem da je to bilo itekako vidljivo u mojim akcijama.

Mastermind je definitivno za osobe kojima je potrebna podrška i “empowerment” kroz izgradnju biznisa. Vježbice, osobito Mindfulness, su premoćan alat kako biti prisutna u trenutku i kako pratiti svoj vlastiti tempo bez požurivanja ni zbog čega, ni zbog koga. Sve u svoje vrijeme. Osjećala sam se itekako podržanom. Energija grupe je itekako moćna i vjerujem da žena koja je svjesna svojih snaga, ali ipak ima male zadrške itekako može puno dobiti iz ovog programa.

Nema tih riječi kojom bih opisala zahvalnost i sreću što sam bila dio ove grupe. Mislim da su suze na zadnjem Zoom pozivu iskazale moj doživljaj i osjećaje vezano za ovu avanturu. Sve što mogu reći da Vesna, ti radiš čudesa i da svaka žena koja nije sigurna, ali je nešto privlači k tebi, definitivno se treba odvažiti na rad s tobom jer svojom staloženošću, tj. mirnoćom i empatijom te predivnom energijom doista postižeš da se osoba osjeća dobro u vlastitoj koži i dobro sa svojim odlukama, kakve god da su trenutne životne okolnosti.

Andreja Mustač

@Zdravlje stopala

“U redu je ne svidjeti se svima”

Prije Masterminda sam se osjećala samo, uplašeno, prepušteno samoj sebi. U Mastermindu si formirala prekrasno podržavajuće ozračje tako da se ja nakon ovog druženja osjećam kao da imam svoj čopor u koji pripadam. Veselila sam se svaki korak naprijed podijeliti s grupom i osjetiti tu podršku. Sudjelovanje u Mastermindu bi jednom riječju opisala Pronađena.

Smatram da je Mastermind idealan za žene kojima nedostaje podrške, koje se ne osjećaju usklađeno same sa sobom i spremne su promijeniti svoja razmišljanja.

Kao netko tko prvi puta sudjeluje u bilo kakvom obliku Masterminda nisam znala kakva očekivanja imati. Međutim, Mastermind mi je dao toliko koliko nisam mogla zamisliti. Prvenstveno podršku, pozitivu, pripadanje. Vesna je formirala ozračje u kojem smo se sve osjećale ugodno, sigurno, prihvaćeno. Jedna od većih integriranih spoznaja unutar Masterminda:

U redu je ne svidjeti se svima.

Razmišljala sam prije Masterminda što će netko reći, što će reći prijatelji, obitelj, kolege s faksa a shvatila sam da je bitno samo što misle oni koji trebaju moje usluge.

Amanda Trninić

instruktorica kemije i vlasnica obrta, BAM KEMIJA

“Lakše čujem sebe i donosim odluke i izbore svjesno i s namjerom”

Rad s Vesnom opisala bih kao slaganje puzzli u prekrasnu sliku o sebi koju do sada u životu nisam mogla napraviti. Vesna mi je dio po dio mene pokazala iz drugog kuta i ohrabrila me da ih stavim na mjesto kamo pripadaju i gdje me osnažuju. Vratila mi se moja snaga i životno veselje, a um razbistrio i rasteretio.

Moja slika se iz uloge žrtve transformirala u osviještenu osobu svjesnu svoje snage, jedinstvenosti i ljepote.

Kroz svakodnevno kratko jutarnje prakticiranje tehnike Mindfulnessa na koju me Vesna uputila, u samo mjesec-dva, kao da sam se probudila i izašla iz zatvora u koji sam sama sebe zatvorila. Osvijestila sam automatizirane reakcije u svakodnevnom životu koje sam povlačila iz rana i trauma i dobila izbor da ih svakodnevno mijenjam sa prisutnim reakcijama od bolje verzije mene.

Kvaliteta svakodnevnog života za mene i moje bližnje digla se na veću razinu. U mojoj prisutnosti uživam i ja i moja obitelj i djeca.

Imam jasnije odgovore na svoja pitanja, lakše čujem sebe i donosim odluke i izbore svjesno i s namjerom.

Zahvaljujući Vesni osnažena sam i zadovoljnija sobom i konačno sam naučila alate koji mi pomažu da se u potpunosti prihvatim, zavolim i živim punim plućima.

Jelena Martinović

akademska slikarica, (@art.jele)

“Nakon nekog vremena moj unutarnji kritičar gotovo je nestao”

Najveći izazovi na početku rada bili su mi suočavanje s unutarnjim kritičarem i mentalna konfuzija. Vesna mi je puno pomogla u oba izazova, prvenstveno i u samoj spoznaji postojanja kritičara i njegovoj velikoj snazi i utjecaju na moje biće. Omogućila mi je neke nove uvide o vlastitim sposobnostima te na taj način dodatno potaknula na djelovanje u poduzetničkom smislu, ali i na osobnoj razini. Nakon nekog vremena moj unutarnji kritičar gotovo je nestao, a ono što me oduševljava jest jasnoća koju sam dobila.

Neizmjerno me oduševljava fokus koji sam dobila kroz meditativne vježbe, bivanje u ovom trenutku. Primijetila sam koliko sam prije živjela u budućnosti koja mi je neprestano stvarala osjećaj straha i nemoći te jačala mojeg unutarnjeg kritičara.

Puno sam koncentriranija i imam bolju jasnoću onoga što želim u svom poslu. Više ne gubim energiju, sada ju dobivam. Jačam mentalnu jasnoću, ali osjećam i veću stabilnost vlastitih emocija tj. mogu ih prepoznati i promijeniti njihovu percepciju. Sve to naravno pozitivno utječe na razvoj mog poduzetničkog duha te me dodatno motivira da proširim svoje granice djelovanja i probudim svoj kreativni potencijal.

Željka Mandir

Aromaterapeut za razvoj samosvijesti kod žena

Na čemu radimo tijekom četiri mjeseca trajanja Masterminda?

Modul 1: Odnos prema poduzetništvu

S većom jasnoćom ćeš pristupiti svojim problemima u biznisu. Mijenjati ćeš svoja uvjerenja i percepciju o poduzetništvu, novcu, prodaji. Mijenjati ćeš odnos prema ponudi/ama koje nudiš u svom biznisu.

Modul 2: Odnos prema sebi

Svi tvoji odnosi izviru iz tvog odnosa prema samoj sebi. Ukoliko sebi nisi prioritet i nisi si bitna, preispitivati ćeš i svoju ponudu oko koje si strastvena. U ovom modulu gradiš podržavajući odnos sa sobom. Revidiraš sliku koju imaš o sebi. Osvještavaš svoju osobnu vrijednost. Postavljaš sebe kao glavni autoritet u svom biznisu. Utišavaš glas kritičara i vježbaš glas podrške.

Modul 3: Vještina upravljanja mislima i emocijama
Nije važno samo nešto osvijestiti već je i bitno naučiti kako iznova i iznova mijenjati ono što te ne podržava u životu i biznisu. U ovom modulu počinješ brusiti vještinu upravljanja mislima i emocijama. Puno ćeš meditirati. Usporiti ćeš i vratiti se u svoje prirodno, staloženo stanje.

Primjenom ovog modula biti ćeš sve vještija loviti se u nepodržavajućim mislima koje ti ne služe. Naučiti ćeš kako protumačiti i procesirati emociju. Na izazove u biznisu reagirati ćeš svjesnije a ne reaktivno na temelju prošlosti.

Modul 4: Povjerenje u proces i Život

U ovom modulu učiš se kako prepustiti ono što nije u tvojoj moći. Gradiš nanovo povjerenje u Život. Ovdje se ne radi o teoriji niti vjerovanju meni na riječ nego iskustvenim vježbama prepuštanja. Dokaz da ne moraš sve sama i da može lakše ćeš dobiti kroz svoje osobno iskustvo.

Kako je koncipiran Mastermind?

Vesna Bilić Brand Colibri

Edukativna platforma

Vesna Bilić Brand Colibri

Grupni tjedni pozivi

Vesna Bilić Brand Colibri

Podržavajuća zajednica

CIJENA: 497,00 EUR

PRIJAVE DO 26.02.2024. S radom krećemo 01.03.2024.

“Osjećam se nepobjedivo”

Nikad mi se nije dogodilo da sam dobila toliko rezultata za tako malo vremena. Ovo je za mene ogromno otkriće. Doslovno sam otkrila sasvim novi svijet. Osjećam se malo nepobjedivo zato što sad imam alate koji mi pomažu nositi se sa različitim problemima, poslovno i privatno. Definitivno nisam očekivala da je ono što me Vesna uči tako moćno.

Ksenija Granc

@mala.skola.ulaganja

“Postala sam bolja verzija sebe”

Izrazito sam zahvalna što sam bila dio njenog Masterminda te radila s njom kroz mentorski individualni program.

Imam osjećaj da ću se dugo vremena sjećati njenih riječi, jer mi se već sada često pojavljuju u raznim situacijama koje smo uspjeli uspješno razgonetnuti.

Hvala ti Vesna što si uspjela postati to što jesi, i što sada pomažeš svima nama da postanemo bolje verzije sebe.

Slavica Basarovska

Kreativni marketinški direktor, @visualdesignstory

O meni

 1. godine nakon porodiljnog krenula sam u solo poduzetništvo. Tada nisam htjela biti poduzetnica niti se baviti poduzetništvom. No, htjela sam slobodu i fleksibilnost raditi koliko želim i s kim želim. Obitelj mi je više nego ikad postala prioritet. S novim ulogama majke i poduzetnice izašla sam iz svoje zone ugode. A sa svakim izlaskom iz zone ugode isplivaju i naši strahovi, nesigurnosti i neusklađenosti sa samima sobom. Što je odlična stvar jer su nam tad najvidljiviji i najopipljiviji. Osvještavamo ono na čemu trebamo i možemo raditi.

Put od tada do sada je obuhvaćao puno skidanja slojeva koji nisu ni bili moji. Mijenjala sam uvjerenja o sebi, životu, poduzetništvu. Put nije bio lak, ali se isplatio. Sada sam u miru sa sobom i svojim (poduzetničkim) putem. Izgradila sam vjeru u sebe i Život.

A kada se čovjek nalazi na dobrom mjestu umom, tijelom i duhom, želi to od srca i drugima. Zato te i zovem na ovo transformacijsko putovanje. Pridruži nam se.

Vesna-Bilic-Mastermind-O-meni

Odgovori na česta pitanja

Jesam li ispunjavanjem prijavnice automatski rezervirala mjesto na Mastermindu?

Ne. Nakon što ispuniš prijavnicu, u roku 24 sata primaš mail je li Mastermind idealan za tebe ili ne. Iz istog razloga preporučam što detaljnije ispunjavanje prijavnice. U slučaju pozitivnog odgovora, dobivaš podatke za jednokratnu uplatu pri čemu rezerviraš svoje mjesto. U slučaju negativnog odgovora, usmjeravam te na kolege koji ti u tvojim trenutnim izazovima mogu pomoći više od mene.

Možeš li mi garantirati rezultate?
Mogu ti bez zadrške prenijeti svoje znanje. Također, mogu ti na različite načine i niz primjera približiti informacije i tehnike koje ćeš učiti na Mastermindu. No, rezultati će ovisiti o tome koliko ih budeš primjenjivala i pojavljivala se za sebe svaki dan.
Za koga je idealan ovaj Mastermind?

Poduzetnice s dušom. Žene koje su jako strastvene oko svog biznisa i poruke koju žele prenositi ali su trenutno pod velikim stresom i brigama. Smatraju se početnicama u svom biznisu.

Otvorene su za nove ideje i koncepte. Uvažavaju sebe kao Biće s umom, tijelom i duhom.

Privlači ih koncept svjesne prisutnosti i sposobnosti održavanja mirnoće uma. Već neko vrijeme rade na sebi. Svjesne su važnosti izgradnje podržavajućeg mindseta za uspješno balansiranje života i biznisa.

Je li moguć povrat novaca?

Jednom kada uložiš novac u Mastermind, povrat novca nije moguć. Važno mi je da uz uloženi novac predvidiš i vrijeme za svakodnevnu primjenu jer te ona dovodi do željenih rezultata.

Može li se platiti na rate?

Mastermind se uplaćuje jednokratno, nakon dobivenog potvrdnog odgovora za sudjelovanje.

Mogu li sudjelovati muškarci?

Na Mastermindu mogu sudjelovati i muškarci.

Je li Mastermind zamjena za psihoterapiju?

Mastermind nikako nije zamjena za psihoterapiju. Žene s kojima radim svjesne su važnosti brige za mentalno zdravlje, stoga nerijetko uz coaching odlaze i na psihoterapiju.

Nisam još pokrenula biznis. Je li ovaj Mastermind za mene?

Ne moraš imati otvoren obrt/tvrtku da bi se prijavila na Mastermind. Dovoljno je da imaš kvalifikacije za raditi u svom biznisu i/ili već na neki način si započela svoju poduzetničku ideju (blog, društvene mreže).