O MENI

Vesna Bilić - Mentorica za osobni i poslovni razvoj - O meni

Žena, majka, poduzetnica. Zaljubljenica u osobni rast.

Prije nekoliko godina, kao novopečena majka u potrazi za većom vremenskom slobodom i onim što stvarno želim od života, krenula sam u solo poduzetništvo. No od tada, najvažniji rad koji zapravo radim je onaj na sebi jer mi se on mnogostruko vraća i u privatnom i poslovnom smislu.

Najveća vrijednost mi je sloboda. Sloboda biti ono tko jesam i raditi ono što želim u životu.

Veselim se s tobom dijeliti sadržaj na teme osobnog (i poslovnog) rasta i razvoja koji proizlazi iz mojih raznih formalnih i neformalnih edukacija no prije svega iz dosadašnjeg iskustva. Moj cilj je da te podržim na putu pronalaženja onoga što tebe čini jedinstvenom i što imaš za ponuditi kroz svoj biznis. Želim te osnažiti do one mjere da shvatiš da ti moja ni ničija podrška zapravo ne trebaju. Potrebna si sama sebi. Da slušaš sebe, uvijek i zauvijek, u životu i u poslu.

Edukacije i iskustvo

Magistrirala sam ekonomiju, smjer financijski menadžment. Iza sebe imam više od 9 godina iskustva kao savjetnica za EU fondove i poslovni razvoj. No, uz ekonomiju i konzultantski posao u meni je oduvijek tinjao interes i za psihologiju ljudskog ponašanja.

Stoga sam se uz poslovne edukacije konstantno educirala i u polju osobnog razvoja što se spletom životnih okolnosti znantno intenziviralo posljednjih godina. Kako sam vremenom uvidjela koliko su sva ta znanja i tehnike meni pomogle da narastem kao osoba u privatnom i poslovnom smislu dobila sam snažan poriv podijeliti to svoje znanje i iskustvo s drugima što me dovelo do kreiranja sadržaja na ovoj web stranici.

Uz formalno i razno neformalno obrazovanje, postala sam certificirani Life Coach. Također, kako je meditacija već dugi niz godina dio mog životnog stila zbog niza benefita koje mi je omogućila u privatnom i poslovnom smislu dodatno sam se certificirala za Mindfulness trenericu.

No moje učenje i rast nisu stali tu. Vjerujem u koncept cjeloživotnog učenja tako da se kontinuirano educiram i usavršavam kroz razne edukacije i programe koji me podržavaju na mom putu osobnog i poslovnog rasta.

Nekadašnji izazovi postali su moji uspjesi

 • Biti svoja iz dana u dan.
 • Povezati se sa sobom i slušati svoju intuiciju.
 • Pronaći vrijeme samo za sebe.
 • Voljeti se i kada sam sama sebi najgora.
 • Hrabro se suočavati sa svojim izazovima i ići prema svojim ciljevima unatoč strahu.
 • Što češće biti prisutna, sada i ovdje, jer tu je život.
 • Dopustiti si uživati u malim i velikim stvarima.
 • Držati fokus na onome što sve već imam jer me čini zahvalnom.
 • Pronaći mir usred kaosa.
 • Imati povjerenje u život.
 • Pokušati razumjeti i kada na prvu ne vidim razlog za razumijevanje.
Vesna Bilić - Life Coach - Mindfulness trenerica - O meni

Ako želiš ostati u tijeku sa novostima i dobivati dodatan sadržaj prijavi se na newsletter.